Home Diensten Shop Contact Inloggen

Abonnee- en ledenbeheer

Mijntijdschrift.com beheert de abonnee- en ledengegevens voor circa 100 magazines en kan het gehele proces van u overnemen. Hierop zijn wij ingericht. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van aanmeldingen, adresmutaties, opzeggingen, retouren en het behandelen van klachten. Persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

In onze klantencontactcenters in Eindhoven en Lelystad verwerken wij inkomend telefoonverkeer, post en e-mails. Tevens worden van daaruit artikelen, premiums en nazendingen verstuurd. Wij werken bovendien nauw samen met een aantal fulfilmentbedrijven en verzendhuizen, waardoor wij ook deze activiteiten voor u uit handen kunnen nemen.

Tevens zijn wij in staat om de volledige fysieke en administratieve orderafhandeling van uw webshop te verzorgen. Onze service omvat de financiƫle afhandeling van de orders, de opslag van de producten, pick & pack van de orders en het versturen van de pakketten. Ook het te woord staan van uw klanten en het verzorgen van uw retourenstroom behoort tot onze dienstverlening. Met andere woorden een volwaardig team dat zich volledig toelegt op fulfilment voor webwinkels.

De werkzaamheden worden beheerd vanuit de Zeno_2 applicatie van Socho_IT. Zeno_2 is opgebouwd uit modulen die elk een specifiek administratief proces ondersteunen. De verschillende modulen sluiten perfect op elkaar aan en alle gegevens worden opgeslagen in een centrale Oracle-database. Hierdoor is er altijd overzicht, heeft u inzicht in alle klantgegevens via een online reportingtool en is de kans op fouten minimaal.

Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorie

 

> Creatief

> Cultureel

> Detailhandel

> Economie/Financieel

> Educatie

> Engelstalig

> Gezondheid

> Hobby

> Kinderen

> Lifestyle

> Opvoeding

> Romans

> Vaktijdschriften

> Wonen

 

 

Prijzen

 

> Gratis

> Tot € 5

> Van € 5 tot € 10

> Van € 10 tot € 20

> Van € 20 en meer